Skal du have nyt badeværelse, vandskuret huset eller andet i Middelfart, Fredericia eller omegn?

Jeg påtager mig alle former for murerarbejde i Fredericia, Middelfart og omegn og er altid klar til at give et tilbud på din opgave. Jeg har stor erfaring med forskellige renovationsopgaver, lave nyt badeværelse, lægning af fliser, vandskuring af hus og meget mere. Med mere end 15 års erfaring som murer i Fredericia, Middelfart og omegn kan du altid kontakte mig med lige netop din opgave og vi kan derefter finde den bedst mulige løsning for dig. Herunder kan du se et udsnit af de ting jeg tilbyder:

  • Renovering
  • Facadearbejde
  • Tag
  • Reparationer
  • Vandskuring
  • Renovering/nyt badeværelse
  • Flise- og klinkearbejde
  • Fugning
  • Om- og tilbygning
  • Netpuds.

Kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud eller bare en snak om din opgave? Kontakt mig på 40171008 eller ved at udfylde kontaktformularen her.

Du kan også se lidt mere om mig og mine tidligere opgaver her på siden.

Denne hjemmeside benytter cookies for at forbedre din oplevelse på siden. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere